На Херсонщині судитимуть директора товариства

херсон, суд, звинувачення
Заволодіння коштами, призначеними на ліквідацію підтоплення ґрунтовими водами дворів, – на Херсонщині судитимуть директора товариства.

Каховською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння бюджетними коштами в сумі 86 тис. грн шляхом службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що у липні 2020 року обвинувачений відповідно до договору виконував будівельні роботи з ліквідації підтоплення ґрунтовими водами дворів у смт Велика Лепетиха. Не виконавши у повному обсязі взятих зобов’язань, зловмисник вніс недостовірні відомості до актів виконаних робіт, заволодівши у такий спосіб бюджетними коштами на вищевказану суму.

Наразі розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт скеровано до Великолепетиського районного суду для розгляду по суті.

За вчинене фігуранту загрожує позбавлення волі строком до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Пресслужба Херсонсько обласної прокуратури
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон