На Херсонщині кожному вчителю обіцяють ноутбук

Херсонщина, вчитель, ноутбук
На Херсонщині Міністерством освіти та Міністерством цифрової трансформації України впроваджується проєкт “Ноутбук кожному вчителю” , мета якого - зробити навчання сучасним та доступним для кожного. Детальніше про реалізацію проєкту на Херсонщині говорили під час селекторної наради, яку провів голова облдержадміністрації Геннадій Лагута.

Начальниця управління освіти і науки ОДА Тетяна Юшко розповіла, що з першого грудня почнуться перші передачі ноутбуків. Всього для освітніх закладів Херсонщини придбали 1605 комп’ютерів. “Зараз ми розробляємо графік на їх постачання до територіальних громад області. До 10 грудня плануємо завершити передачу комп’ютерів”, - зазначила Тетяна Юшко.

Додамо, що Міністерства чітко прописали технічні характеристики ноутбуків та відповідної ціни у близько 20 тис. гривень. Це гарантія того, що придбають комп'ютери гарної якості. Закупівлі проходять максимально прозоро. Кожен охочий може відстежувати увесь процес за посиланням.

Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон