На Херсонщині мобільний реєстратор приїде додому

мобільний реєстратор, громада
Витрачати час для особистого відвідування Центру надання адміністративних послуг відтепер не обов’язково для мешканців населених пунктів у межах Херсонської територіальної громади, повідомляє Голос України.

За сприяння Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) тут придбали обладнання для чотирьох мобільних боксів виїзної реєстрації – принтери, ноутбуки, сканери та модеми для підключення до Інтернету. Із цими боксами фахівці ЦНАПу мають змогу приїхати безпосередньо додому до людей з обмеженими фізичними можливостями, котрі потребують їх допомоги для внесення інформації у різноманітні державні реєстри чи для реєстрації місця проживання.

Не проблема й організувати виїзні прийоми у віддалених селах громади, яка після адміністративно-територіальної реформи значно збільшилася – відтепер послуги мобільного реєстратора там також доступні. До речі, різноманітними послугами ЦНАПу на таких прийомах вже скористалися у шести старостатах Херсонської ТГ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон