У Херсоні готові до негоди зимового періоду

херсон, благоустрій, комунальники
У Херсонській міській раді днями відбулась нарада з питань благоустрою. Головуючий – заступник міського голови Володимир Пепель, учасники – керівники та представники структурних підрозділів Департаменту міського господарства та комунальних підприємств Херсонської міської територіальної громади.

Звертаючись до підрядників Володимир Пепель зазначив, що вони мають бути готові до негоди зимового періоду і в умовах ожеледиці забезпечити посипання вулиць на території громади. Підрядники запевнили, що підприємства всім необхідним забезпечені, як тільки з’явиться ожеледиця вулиці посипатимуться.

Окремо заступник міського голови наголосив на необхідності комунікації між підрядними організаціями та старостатами, адже взаємодія забезпечить виконання обов’язків усіх сторін. Наддніпрянське та Комишани отримали посипальну суміш, днями КП «Міське дорожнє управління» відвезе в Антонівку та Зеленівку.

Пресслужба Херсонської міської ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон