Лідер херсонських опозиціонерів прокоментував мітинг під обласною радою

Херсон, облрада, мітинг
Голова Херсонської обласної організації партії ОППОЗИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИЗНЬ, перший заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устінов:

- Не дуже хотів коментувати сьогоднішній так званий «мітинг» проти мене під обласною радою, але вважаю, що висловити свою думку буде чесно по відношенню до людей, які мені довіряють і чекають від мене певних відповідей.

Я розумію, що сьогодні представники політичних сил, до яких ми знаходимось в опозиції, складно переживають падіння власного рівня підтримки серед населення міста і області, а особливо складно їм через те, що рівень довіри до нашої партії зростає. В такому разі їм дуже зручно боротись саме проти опозиції.

Проте, на всі закиди щодо мене як політика, моїх колег та політичної партії ОППОЗИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИЗНЬ, до якої я належу, хочу зазначити одне: за нас проголосували близько 50 тисяч жителів Херсонщини - 48 тисяч 775, якщо бути точним.

За мене проголосували люди. Мене обрали депутатом, саме люди дали мені право представляти їхні інтереси в Херсонська обласна рада. І тільки люди можуть забрати в мене це право.

Зі свого боку хочу сказати лише одне: я не збираюсь займатись політичною війною, ставати учасником політичних інтриг і з’ясовувати стосунки. Я працював, працюю і буду працювати в інтересах своїх виборців.

Моє завдання - вирішувати земні проблеми людей - ремонти доріг, дитячих садків, шкіл, освітлення, покращення якості медичних та соціальних послуг. І мої виборці не можуть сьогодні дорікнути мені тим, що я не виконую своїх обіцянок.

Я дякую, що в цьому мені сприяють члени моєї команди - мої колеги в обласній раді. Не зупиняємось, друзі!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон