Відбулось перше засідання IX сесії Херсонської обласної ради VIII скликання

Херсонська, обласна, рада
Сьогодні, 26 листопада відбулось перше пленарне засідання IX сесії обласної ради VIII скликання, друге пленарне засідання заплановано на 1 грудня 2021 року.

У ході засідання депутати внесли зміни до обласного бюджету та ряду програм: розвитку житлового будівництва у Херсонській області на 2019 – 2022 роки; підтримки сімей загиблих (померлих) захисників України на 2021 – 2025 роки; розвитку міжнародного аеропорту «Херсон» на 2021 – 2023 роки.

Також обласні обранці прийняли програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2022 – 2023 роки. Тут, зокрема, йдеться про виявлення аварійно-небезпечних ділянок доріг і вулиць, організація встановлення та заміни дорожніх знаків на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, ремонт та встановлення металевого транспортного огородження, встановлення та заміна сигнальних стовпчиків, дорожня розмітка та ін.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон