У Херсонській обласній раді готуються до сесії

Херсонська, обласна, рада
Сьогодні, 24 листопада, під головуванням Олександра Самойленка та за участі його заступників, керівників депутатських фракцій, голів постійних комісій та міжфракційних об’єднань і груп. Загалом до формування порядку денного ІХ чергової сесії долучилися 19 депутатів.

Розглянувши висновки та рекомендації профільних комісій, а також пропозиції депутатів з голосу, Президія погодила винести у сесійну залу 52 питання. Серед яких – внесення змін до облбюджету-2021, зокрема, в частині отримання субвенції з державного бюджету та до ряду обласних програм.

Також депутати одноголосно виступили за встановлення безоплатного гарячого харчування за рахунок бюджетних коштів для всіх категорій дітей, які навчаються в закладах освіти обласного підпорядкування. Норми та режим харчування дітей затвердять у сесійній залі вже цієї п’ятниці.


Разом з цим, депутатам запропонують вирішити декілька кадрових питань, а саме: подовження терміну дії контракту з директором КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа з вільної боротьби» ХОР та призначити керівників у чотири комунальні заклади Херсонської обласної ради – Обласну комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу «Динамо», Центр з обслуговування закладів та установ освіти, установу з капітального будівництва та експлуатації, Обласну базу спеціального медичного постачання.

- Члени Президії, відповідно до регламенту, розглянули кожне питання, що пропонувалося до порядку денного пленарного засідання 9-ої сесії облради, аналізуючи всі депутатські доповнення і зауваження. Дискусія була жвавою і плідною.

Підбиваючи підсумки засідання Президії, я хочу відмітити уболівання депутатів обласної ради про стан справ в області, - підсумував засідання голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.


P.S. Нагадаємо, пленарне засідання Херсонської облради розпочнеться о 10:00 у пятницю, 26 листопада.

Херсонська обласна рада
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон