Скадовське районне споживче товариство долучиться до вшанування пам'яті жертв Голодомору

Скаловськ, заход, Голодомор
Саме напередодні пам‘ятноі трагічноі дати в історії Українського народу, дня , коли схиляємо голови, згадуючи жертв голодоморів, представники Скадовського районного споживчого товариства долучилися до ініціативи проведення незвичайного пам‘ятного заходу, що пройде в суботу, 27 листопада на центральній площі міста Скадовськ.


- Пам‘ять... Вона має властивості охоплювати радісні моменти життя і залишає їх назавжди у нашому житті. Пам‘ять вкарбовує в історію трагічні та тяжкі події , які нерідко стосуються життя цілого народу, нації.

Щоб всі бажаючі мали змогу хоча б частково зрозуміти всю глибину трагізму тих подій, ми спробуємо приготувати хліб із жолудів, солом‘яні оладки, куліш з кукурудзяного качану…

Мабуть, сльозами потрібно заправити ці страви, що в ті нелюдські часи були чи не єдиним порятунком для мільйонів українців … Ми маємо пам‘ятати, - переконаний голова Скадовського районного споживчого товариства Олександр КАСЬЯНЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон