Перший заступник голови Херсонської облради сподівається на вихід з червоної зони карантину найближчим часом

Херсонщина, облрада, Устінов
Про це перший заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устинов заявив сьогодні, 22 листопада на селекторній нараді в Херсонській облдержадміністрації.

За тиждень Херсонщина може вийти на жовтий рівень епідемічної безпеки. В області значно знизився відсоток захворювань на COVID-19 та рівень госпіталізації. Протягом вихідних в області зафіксовано 246 нових випадків ковіду, у той час, як за минулі вихідні цей показник складав – 394 особи.

Заслугу такої позитивної динаміки перший заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устинов вбачає у злагодженій роботі керівництва Херсонської облдержадміністрації, обласної ради та керівників територіальних громад:

«Минулого тижня я звертав увагу на те, що, зокрема, у херсонський торгово-розважальних центрах не дотримуються карантинних обмежень – не перевіряються сертифікати, ігноруються маски, соціальна дистанція. Говорили також і про необхідність покращення роботи ковідних патрулів як в обласному центрі, так і в територіальних громадах.

Я знаю, що була проведена колосальна робота і головою облдержадміністрації, і профільними заступниками, і керівниками територіальних громад. Саме завдяки цьому за тиждень Херсонщина вийшла не те, що на помаранчевий, а на жовтий рівень епідеміологічної безпеки. Сподіваюсь, найближчим часом нашу область виключать з червоного списку», – зазначив Єгор Устинов.

Попри це, перший заступник закликав жителів області і надалі дотримуватись карантинних обмежень, вакцинуватись та використовувати засоби індивідуального захисту.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон