На Херсонщині виявили небезпечні побутові прилади

херсон, небезпека, перевірка
Протягом 10 місяців 2021 року спеціалістами Управління захисту споживачів проведені планові перевірки характеристик продукції за видом продукції «Електричне та електронне обладнання у тому числі низьковольтне», «Радіообладнання».

Всього здійснено 27 перевірок. У 26 суб’єктів господарювання встановлені порушення вимог чинного законодавства у сфері ринкового нагляду. Інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Проведено 11 перевірок з відбором зразків для проведення лабораторних досліджень, відібрано 21 зразок електричного електронного обладнання, із них 13 згідно із протоколами випробувань не відповідають встановленим вимогам, 2 зразки – на дослідженні, 6 зразків відповідають вимогам.


З метою інформування громадськості надаємо перелік продукції, яка за результатами проведених експертиз, не відповідає встановленим вимогам та ставить високий рівень загрози.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон