Мер Херсона відстрочив підписання контракту на поставку тролейбусів

Колихаєв, контракт, не підписали
Контракт на поставку 42 тролейбусів підпишуть тоді, коли компанія-постачальник надасть гарантію стосовно термінів комплектування рухомого складу. Рішення озвучено сьогодні міським головою Ігорем Колихаєвим на зустрічі із представниками компаній-постачальників.

«За умовами наших домовленостей, тролейбуси мали бути поставлені до Херсона до нового року. Сьогодні я не почув від вас конкретних термінів комплектування транспорту та його поставки. Якщо ми зараз підпишемо цей контракт, то тролейбуси отримаємо через 4 чи 5 місяців – нас це не влаштовує», – наголосив Ігор Колихаєв.

Гендиректор ВАТ “Керуюча Компанія Холдингу “Белкоммунмаш” Олег Бицко зауважив, що, зі свого боку, вони докладуть усіх зусиль для, того аби отримати необхідну комплектацію, відпрацювати питання з постачальником і поінформувати міського голову Херсона стосовно термінів поставки тролейбусів до міста. На вивчення питання компанія взяла тиждень.



Нагадаємо, у рамках співпраці з ЄБРР Херсон має придбати 42 тролейбуси. Також МКП «Херсонелектротранс» має отримати грант від ЄБРР у розмірі 1,5 млн євро на модернізацію контактної мережі.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон