На Херсонщині будують найбільший басейн на Арабатській Стрілці

херсон, море, басейн
У готелі "Райський сад" будують найбільший басейн на Арабатській Стрілці. Інформують Херсонські факти. Замість двох басейнів власники готелю вирішили зробити один великий.

Вони заявляють, що зміни будуть грандіозними, а басейн буде першим за величиною на Арабатці. Наразі тривають будівельні роботи, результат яких відпочиваючі оцінять вже у новому туристичному сезоні.

Арабатська стрілка – це стокілометрова коса у водах Азовського моря, що з'єднує Херсонську область з Кримським півостровом. Відпочинок на Арабатській стрілці - спокійне та розмірене проведення часу.

Генічеська Гірка знаходиться на відстані близько 11 км від Генічеська і є курортом для туристів всіх віків. Море в даній місцевості найдрібніше серед інших курортів Арабатської стрілки, тому сюди люблять приїжджати родини з дітьми.

Значна глибина починається приблизно за 20-30 метрів від берега. Пляжі Генічеської Гірки піщані, упереміш із черепашкою. По суті це один пляж протяжністю близько 10 кілометрів. Вхід у воду пологий, морське дно піщане. Доступ вільний.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон