Активісти ХДУ обмінялися з керівництвом університету посадами

активісти, керівництво, посади
Напередодні Міжнародного дня студента у Херсонському державному університеті відбувся День студентського самоврядування. Молодь отримала унікальну можливість на один день обійняти посади керівного складу освітнього закладу.

День студентського самоврядування проходить в ХДУ не вперше. Цьогоріч адміністрація та студентство вирішили продовжити гарну традицію.

Тож з самого ранку на загальних зборах ректор, проректори та декани передали свої повноваження активістам. На молодь попереду чекає насичений та відповідальний день. Звісно, це для них трохи незвично, але в той же час – гарна можливість зрозуміти ту відповідальність, яка покладена на їх наставників. Адже, як зазначив ректор, з боку все виглядає по-іншому.

«Мені дуже хочеться, аби молодь побачила і зрозуміла чи то проректор, чи декан чесно виконує свою роботу, забезпечуючи наступність. Наша мета – давати якісну освіту і тримати рівень найпотужнішого закладу вищої освіти на півдні України. Бажаю молоді бути лідерами і не лише сьогодні, а й по життю. Тими, хто буде вести людей і створювати майбутнє», – наголосив Олександр Співаковський.

Надалі імпровізовані тимчасові керівники університету зі своїми наставниками розійшлися по робочих місцях. На молодь чекають наради з керівниками структурних підрозділів, підписання документів та повне занурення в робочий процес. Та самі учасники вважають, що це безцінний досвід для них і вдячні керівництву університету за таку можливість.

Студентські роки – найщасливіший час! День студента – це свято молодості і знань, нових прагнень і мрій, ідей і сподівань!

Вітаємо всіх студентів – колишніх, теперішніх і майбутніх! Нехай кожен день несе нове, незвідане й незвичайне! Веселого й продуктивного навчання, легкої сесії й гарних оцінок!

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон