Скадовські поліцейські затримали угонщика автомобіля

херсон, угон, поліція
В Скадовському районі поліцейські зупинили автомобіль, яким, як виявилося, кілька хвилин тому незаконно заволоділи. Правопорушник був затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений в умови ізолятора тимчасового тримання.

Нині у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, тривають слідчі дії.

Сьогодні, 16 листопада, близько шостої ранку, в ході патрулювання автодороги в напрямку с. Широке поліцейські сектору реагування Скадовського районного відділу поліції зупинили автомобіль «ВАЗ 2109», який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм інспектори поліції встановили, що керманич, у якого були явні ознаки алкогольного сп’яніння, не має жодних документів на транспортний засіб, а автомобіль він завів з’єднавши дроти в замку запалення.

Співробітники поліції перевірили транспортний засіб за інформаційними базами та з’ясували, що «ВАЗ» належить 43-річному мешканцю Скадовська. Поліцейські зв’язались із власником автомобіля. Він навіть не знав, що його автівку угнали.

Як повідомив начальник Скадовського районного відділу поліції Олександр Рогожин, зловмисником виявився 27-річний мешканець с. Широке. Чоловік вже мав судимість за майнові злочини.

Правопорушника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові підозри в скоєнні злочину та обранні запобіжного заходу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон