У Херсоні відкрили пункт підтримки "Дії"

пунк, дія, епідемія
Отримати від держави найпопулярнішу в часи епідемії цифрову послугу тепер допомагають в обласній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара в Херсоні, пише Голос України.

Фахівці її підрозділу (електронна бібліотека) відкрили пункт підтримки "Дія", де безплатно допомагають подати заявку в застосунку "Дія" для отримання COVID-сертифікату та згенерувати його, отримати електронний підпис для входу на портал "Дія" тощо. Можуть і роз'яснити причини найбільш розповсюджених помилок користувачів та відмов.

Завідувач відділу електронної бібліотеки Оксана Золотухна каже, що вже у перші дні роботи офлайн-пункту його послугами скористалися десятки відвідувачів. Це були і пенсіонери, котрі не могли самотужки розібратися, як контактувати з "Дією", і студенти, котрі вакцинувалися за кордоном і не знали, як чинити у такому випадку, і люди середнього віку.

Вочевидь, потреба у наданні таких консультацій зберігатиметься і надалі: адже вакцинуватися йдуть тисячі херсонців, і далеко не всі з них будуть спроможні без допомоги спеціалістів розібратися, як отримувати цифрові послуги - у когось телефон кнопковий, а хтось у віртуальних технологіях геть нічого не тямить.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон