Водій, який скоїв смертельну ДТП на Херсонщині, отримав 3 роки позбавлення волі

херсон, суд, аварія
Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 7 серпня 2020 року на перехресті вулиць Пасічника та Мангубінської в м. Скадовськ. 40-річний водій автомобіля «МАЗ-5551» здійснював на перехресті поворот ліворуч.

При цьому транспортний засіб після закінчення маневру опинився на смузі зустрічного руху, де в цей час знаходився мопед «Honda Today». В результаті зіткнення вантажівки з мототранспортом постраждали 64-річний водій мопеду та пасажир (66-річна дружина водія). Чоловік тоді отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, а жінка через 5 днів від отриманих травм померла в лікарні.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування здійснювало слідче управління обласного главку поліції.

Наразі суд визнав, що винним у скоєнні ДТП є водій вантажівки. Йому обране покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком 2 роки.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон