На Херсонщині промислове підприємство забруднює атмосферне повітря

херсон, екологія,
Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) подала адміністративний позов до Херсонського окружного адміністративного суду з вимогою застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до ТОВ «Сільськогосподарське товариство «Івашківський інкубатор» у вигляді зупинення господарської діяльності роботи стаціонарних джерел утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря до отримання відповідного дозволу.

Підставою для звернення до суду стали результати планової перевірки ТОВ «Сільськогосподарське товариство «Івашківський інкубатор» .
Інспекцією, у червні 2021 року проведено планову перевірку на предмет дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів. Основним видом діяльності суб’єкта є вирощування рису.

Перевіркою встановлено ряд порушень природоохоронного законодавства, одними з яких: здійснення господарської діяльності без отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Державна екологічна інспекція України
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон