Робота поліцейських Херсонщини із виявлення порушень вимог карантину триває

херсон, поліція, карантин
Херсонщина все ще перебуває в «червоній зоні» адаптивного карантину. Тож і робота поліцейських із виявлення порушень вимог карантину триває. Правоохоронці спільно з представниками органів місцевої влади продовжують перевіряти заклади та установи, ринки, транспорт тощо.

Як розповів заступник начальника ГУНП у Херсонській області Денис Захарченко, окрема увага поліцейських приділяється перевірці COVID-сертифікатів. Загалом за минулий тиждень правоохоронці перевірили близько 3000 таких документів. Це запобіжні заходи, щоб виключити використання підроблених сертифікатів і не наражати на небезпеку громадян.

Також за цей час поліцейські склали 27 протоколів та винесли 435 постанов на порушників карантинних вимог. Крім того, правоохоронці постійно спілкуються з громадянами, роз’яснюють особливості законодавства, проводять профілактичні бесіди щодо методів і способів убезпечення від цієї хвороби.

Поліція Херсонщини закликає жителів області пам’ятати, що здоров’я всіх залежить від правосвідомості кожного. Не користуватись послугами осіб, які реалізують підроблені сертифікати про вакцинацію та довідки про проходження тестування на COVID-19! Дотримуйтеся вимог карантину, вакцинуйтесь, носіть у приміщеннях та громадському транспорті маски чи респіратори та, за можливості, уникайте скупчень людей. Бережіть себе та рідних!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон