Приємний сюрприз для юних футболістів Херсонщини

Херсонщина, футбол, діти
Комплект фірмових спортивних рюкзаків подарував юним футболістам з Нової Каховеи депутат Херсонської облради Данидо Репілевський , - повідомляє Online НК.

Юні вихованці ФК «Енергія» відточують свою майстерність, здобувають необхідні навички та досвід, щоб згодом продовжити спортивну футбольну славу Нової Каховки.


Тому приємним сюрпризом для дитячої команди ФК «Енергія» став новенький комплект фірмових спортивних рюкзаків «Joma» від справжнього друга клубу, депутата Херсонської обласної ради Данила Репілевського.


Слід зазначити, що Данило Репілевський постійно опікується розвитком футболу, і особливу увагу надає підтримці дитячих команд. Так минулого року він подарував юним футболістам команди «Енергія» комплект ігрової та воротарської форми!

Завдяки такій підтримці у дітей з’явилася іскра в очах, вони зрозуміли, що мрії збуваються. Діти знають, що про них дбають і піклуються. А отримувати подарунки від меценатів – завжди приємно.

Діти та батьки юних вихованців ФК «Енергія» щиро дякують Данилу Репілевському за добрі справи та підтримку юних талантів громади!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон