На території Херсонської обласної лікарні посадили дубову алею

Херсонщина, лікарня, алея
Сьогодні, 5 листопада на території головної лікарні Херсонщини висадили 18 сажанців дуба. Акцію провели у рамках реалізації екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна».


За словами голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка, який долучився до висадки дерев, сьогодні архіважливо озеленити нашу область і планету загалом. Це не тільки красиво, дерева виділяють кисень та запобігають змінам клімату.

Тому Олександр Самойленко закликав усіх жителів Херсонщини приєднуватися до екологічної ініціативи та висаджувати сажанці дерев поблизу власних домівок, у парках чи лісосмугах.


Окремо він подякував юннатам – вихованцям комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради за вирощенні сажанці: «Так, дубків сьогодні не багато, але вони вирощенні нашими дітьми, доглянуті з любов’ю і подаровані від душі».

В той же час, директор КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради Віктор Короленко відзначив, що їх заклад першим зі сфери охорони здоров’я розпочав осінній сезон висадки дерев. А вже завтра депутати обласної ради висадять саджанці в Олешківському лісництві.

Користуючись моментом, очільник облради ще раз подякував медичному персоналу лікарні за їх самовіддану працю та врятовані життя людей: «Хоч Херсонська обласна клінічна лікарня не входить до «ковідних», але вона, дійсно, є головним медичним закладом Херсонщини. Адже саме тут працюють вузькопрофільні фахівці, які уважно і з усією відповідальністю підходять до лікування кожного випадку. Щиро дякую вам за це!».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон