Депутати відпрацювали зміни до бюджету Херсонської територіальної громади

Херсон, громада, бюджет
Сьогодні, 2 листопада, постійна комісія Херсонської міськради з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку остаточно відпрацювала зміни до бюджету Херсонської МТГ, які виносять на розгляд пленарного засідання чергової сесії міськради цієї п’ятниці.

На початку засідання голова «бюджетної» комісії Андрій Дмитрієв озвучив колегам результати засідання координаційної ради, зокрема, рекомендації та пропозиції інших профільних комісії стосовно змін до бюджету.

Серед них – пропозиція «гуманітарної» комісії щодо виділення 512 тис.грн на встановлення кисневої станції, яку планують облаштувати у міській лікарні ім. Е Карабелеша. Станцію встановлять за програмою державного співфінансування, у якому частка фінансування з міського бюджету становитиме 10 %.

Нагадуємо, 20 жовтня Кабінет Мініcтpів Укpаїни cхвалив поcтанову пpо виділення 17 мільйонів гpивень на киcень для Хеpcонcької облаcті, яка цієї оcені пеpшою потpапила до “червоної” карантинної зони. З виділених на область коштів – 4,8 млн гривень передбачені на закупівлю кисневої станції для КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Е.Карабелеша» Херсонської міської ради.


Також «бюджетна» комісія підтримала пропозицію управління освіти міської ради щодо виділення коштів на проєктування спортивних майданчиків на території шкіл № 24, 41, 50, 52, 54, 55, 44, 45.

Як зазначає Андрій Дмитрієв, це будуть сучасні спортивні комплекси, які заплановано побудувати у наступному році: «Ми маємо максимально передбачити кошти на проєктування нового будівництва та реконструкцію об’єктів соціальної сфери, у тому числі, і для можливості участі у державному співфінансуванні, аби ефективно спланувати роботи у наступному році» – додав голова комісії Андрій ДМИТРІЄВ.

Пресслужба Херсонської міської ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон