Друге коло чемпіонату України новокаховський ФК "Енергія" розпочав з перемоги

Енаргія, футбол, перемога
У суботу, 30 жовтня ФК «Енергія» Нова Каховка зіграв перший матч другого кола чемпіонату України з футболу серед команд групи «Б» другої ліги.

Новокаховчани на виїзді зустрілися з одеським ФК «Реал Фарма».Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь «Енергії».Переможний гол на 77 хвилині гри з пенальті забив Владислав Бондар.

В актив команди додалося три очки й наразі “Енергія” з 14 очками залишається на 13 місці турнірної таблиці. Цією грою жовто-чорні перервали свою безвиграшну серію з 6 матчів.

Президент ФК «Енергія» Володимир Хвостов сподівається, що цей матч стане переламним моментом, і здобута в ньому така важлива перемога надалі додасть команді сил і запалу.

«Вітаю вистояли! Після такої гри емоції зашкалюють. За такі ігри і люблять футбол. Це був гідний матч. Наші хлопці перервали серію програшів, сподіваюся, це допоможе на наступні ігри!», - прокоментував Володимир Хвостов.

Наступна гра – вже 6 листопада. «Енергія» вийде на поле проти «Таврії».

Олена РЄЗНІЧЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон