На Херсонщині в гімназії почнуть навчатися з новими можливостями

херсон, гімназія, навчання
На одній з фотографій – делегація голів українських громад, що в рамках реалізації проєкту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідують найбільшу виставкову подію світу – «EXPO-2020» в Дубаї (ОАЕ). Концепція нашого павільйону – «СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ».

АМУ презентувала досвід громад у сфері цифрової трансформації освіти. Українські практики діджиталізації освітнього середовища підвищують якість освіти, її доступність, прозорість, ефективність. Приємно усвідомлювати, що представлені АМУ освітні смарт-інновації відповідають світовим тенденціям сталого розвитку.

Мета проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації – сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах. Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування. Реалізація даного проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг в громаді.

У проєкті бере участь Голопристанська громада. Інформують на сайті Голопристанської міської громади.

Так, Голопристанська гімназія отримала сертифікат на 1 мільйон гривень для діджиталізації освітнього процесу в закладі. Педагогічні працівники пройдуть відповідні курси – і 8 початкових класів, а також 4 класи математичного профілю почнуть навчатися з новими можливостями.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон