На Херсонщині знизився рівень захворюванності

Херсонщина, захворювання, статистика
Статистика цих вихідних показала, що рівень захворюваності на COVID-19 знизився порівняно з минулими вихідними, - з оптимізмом візначив голова Херсонскої облради Олександр Самойленко:

- Сподіваюсь, що найближчим часом епідситуація в області стабілізується, звичайно за умови дотримання жителями всіх протиепідемічних заходів.

Вдячний тим, хто не нехтую карантинними нормами й користується засобами індивідуального захисту (маски+ санітайзери), сидить вдома, не наражаючи себе на небезпеку, хто працює на «дистанційці», хто вакцинується! Пам’ятаймо, що ці прості речі рятують життя!

Однак, розслаблятися ще зарано! Цими вихідними на коронавірус захворіло 1747 жителів Херсонщини (на минулих 2005). Наразі 1261 хворих отримує централізовано кисень, що становить – 80,0%. За вихідні COVID-19 забрав життя 22-х людей, а за минулі вихідні – 57. 1718 дітей знаходяться на лікуванні, з них 29 – на стаціонарному лікуванні, 2 – отримують кисень.

Більшість госпіталізованих – нещеплені! Прошу усіх бути соціально відповідальними та вакцинуватися, адже це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон