У Херсоні бюджетні ресурси розподіляють на злободенні проблеми громади

Херсон, бюджет, комісія
Сьогодні, 26 жовтня на засіданні постійної комісії з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку розглядали доповнення до проєкту рішення про зміни до бюджету Херсонської міської територіальної громади на 2021 рік.

Зокрема, депутати підтримали збільшення видатків коштом субвенцій з обласного бюджету на здійснення безперебійного кисневого лікування пацієнтів з COVID-19 для КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім А і О. Тропіних» (на реконструкцію кисневої станції та кисневої мережі – 650 тис. грн) та КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша (на закупівлю кисневої станції – 4 800 тис. грн).

Крім того, на засіданні комісії депутати підтримали майже всі пропозиції розпорядників коштів, які стосуються проведення опалювального сезону та відпрацювали всі питання порядку денного, які будуть виноситися на сесію міськради 5 листопада, - прокоментував рішення лепутатів голова бюджетної комісії Андрій Дмитрієв.


Також депутати погодили збільшення видатків (за рахунок перевиконання бюджету) на поточний ремонт дорожнього покриття в смт Антонівка, с. Садове, а також збільшення видатків на фінансову підтримку КП «Муніципальна варта».

Проголосували за фінансування (шляхом перерозподілу коштів) поточного ремонту електромереж зовнішнього освітлення у с. Садове, смт Зеленівка, с. Петрівка, с. Богданівка, сел. Сонячне тощо.


Зміни до бюджету були погоджені з урахуванням пропозицій комісії, окремих депутатів та виконавчих органів. Окрім того, було розглянуто сесійні питання та погодили фінансовий план на 2022 рік.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон