Херсонська облрада ініціює акцію вдячності медикам

Херсонщина, облрада, медики
Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський закликав морально підтримати наших "медичних воїнів" у битві з пандемією:

- Поширення інфекції COVID-19 нагадало кожному з нас про те, яку важливу роль виконують лікарі, рятуючи наші життя. Це неймовірно виснажлива битва і маємо підтримувати та цінувати наших шляхетних медичних «воїнів»

Херсонська обласна рада дякує кожному медичному працівнику і запускає флешмоб — історію про медиків. Пригадайте, кому саме із медичного персоналу будь-якої лікарні міста чи області ви вдячні і скажіть про це просто зараз!

Приєднуйтесь до нашого флешмобу:

▪️пригадайте лікаря, медсестру, санітарку, які вплинули на ваше життя, стали підтримкою чи рятівником;

▪️або просто подякуйте медичним працівникам і розкажіть, за що цінуєте їх роботу;

▪️запишіть відеозвернення або напишіть пост у соцмережах і розкажіть про це із хештегом #дякую_лікарям_за_життя

Моя особиста історія про медиків в певній мірі, стала вже буденною. Займаючись темою медицини в області, безпосередньо щодня перебуваю у тісному контакті з директорами та головними лікарями багатьох медичних закладів. Тож реальне уявлення про стан справ присутнє і розумію, що наразі відбувається дійсно надзвичайна боротьба. Боротьба за життя!

Цифри вражають, особливо, коли бачиш все на власні очі. Тому, просто не можу не сказати нічого іншого, як велика шана і подяка всім вам — медики. Ви неймовірні! Гордість бере за те, що у такій складній ситуації ви показали себе як достойних гравців єдиної команди. Разом ми впораємся з цим випробуванням.

Закликаю усіх долучитись до флешмобу, та діліться власними історіями і словами вдячності!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон