На Херсонщині надходження з ЄСВ зросли більш як на 716 мільйонів гривень

херсон, податки, страхування
У січні-вересні 2021 року завдяки відповідальним роботодавцям Херсонщини до державних цільових фондів надійшло майже 3875 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, ця сума перевищила минулорічні надходження на 716,1 млн гривень або на 22,7 %.

Зростання надходжень з ЄСВ відбулося завдяки якісному адмініструванню податків, сервісному обслуговуванню платників, а також проведеній цілеспрямованій роботі з роботодавцями регіону щодо легалізації підприємницької діяльності та підвищення рівня оплати праці найманим працівникам.

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадують, що своєчасна сплата ЄСВ – це не лише обов’язок перед державою, але й захищені соціальні гарантії для кожного.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон