У Херсоні дбають про безпеку дітей

Херсон, безпека, діти
Часом найменші херсонці потребують найбільшої підтримки! Малята часто не контролюють, що чіпають ручками. Та й все треба спробувати на смак!

Зараз у Херсоні, попри "червону" зону, діти продовжують відвідувати дитсадочки і молодшу школу. Тож треба подбати про дезінфекцію поверхонь у цих приміщеннях!

Лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков продовжує забезпечувати освітньо-виховні заклади Херсона антисептиками. За власної ініціативи меценат вирішив привезти засоби кожній школі і садочку.

Сьогодні їх отримали 46 та 47 дитсадки с. Зеленівки. До набору входять як індивідуальні захисні антисептики для малят, так і пляшки концентрату для прибирання!

За словами Галини Сміщук, директора 46 садочку, обробка робиться за графіком: по 4-6 разів на день. Вихованці регулярно миють ручки милом, що ще раніше передав Юрій Рожков. Головне, щоб дітки були у безпеці!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон