В Херсонській області розшукують двох безвісті зниклих неповнолітніх хлопців

херсон, діти, розшук
Інформацію про зниклих оновлено. Неповнолітні знайдені, жертвами насилля не стали.

В Херсонській області розшукують двох неповнолітних хлопців. Про це інформує поліція Херсонської області.

Поліція Херсонщини встановлює місцезнаходження неповнолітнього жителя м. Олешки

Вчора, 20 жовтня, пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся 17-річний мешканець м. Олешки Сурков Денис Дмитрович.

Поліція Херсонщини просить громадян, які володіють інформацією про місцезнаходження безвісті зниклого хлопця терміново повідомити за номерами телефонів: (095) 84-73-802, (050) 68-98-317 або на спецлінію «102».

Прикмети розшукуваного: на вигляд 18 років, зріст близько 185 см, худорлявої статури, волосся темне коротке.

Був одягнений: куртка чорного кольору, сині джинси, кросівки чорного кольору.


Поліція Херсонщини встановлює місцезнаходження 17-річного Папави Кирила

Каховським районним відділом поліції встановлюється місцезнаходження безвісно зниклого 17-річного Папави Кирила Олександровича, мешканця м. Нова Каховка, який 17 жовтня цього року пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

Прикмети Кирила: на вигляд 16-17 років, зріст близько 170 см, худорлявої статури, волосся коротке русе.

Був одягнений: двостороння куртка чорного та сірого кольорів, сині джинси, білі кросівки.

При собі мав чорну сумку.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження зниклого просимо негайно зателефонувати за номерами: (095) 771-05-99, (095) 384-66-76, (095) 346-60-49 або «102».


Інформацію оновлено:

Зниклого в Олешках 17-річного хлопця поліцейські розшукали у Хмельницькому

Понад добу тривали пошуки 17-річного хлопця, який пішов з дому в місті Олешки і не повернувся. Завдяки злагодженим діям працівників всіх підрозділів поліції Херсонщини та Хмельниччини неповнолітнього вдалося знайти та повернути рідним.

Як повідомив начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Говорун, працівники поліції розгорнули масштабну роботу з пошуку хлопця, заходи не припинялися ні на мить: встановили коло його спілкування, опитали одногрупників, друзів, перевірили ймовірні адреси перебування неповнолітнього. Поліція розраховувала на інформаційну підтримку жителів області, розмістивши інформацію у ЗМІ.

Надійшла оперативна інформація, що хлопець може знаходитися у місті Хмельницький, куди негайно виїхали херсонські поліцейські. Вони зв’язалися зі своїми хмельницькими колегами із проханням допомогти у встановленні точного місця перебування хлопця в місті. Завдяки спільній роботі за кілька годин хлопця знайшли в готелі. З ним було все добре.

Нині неповнолітній в Херсоні, з ним працівники ювенальної превенції проводять профілактичну роботу. Поліцейські з’ясовують, які причини спонукали хлопця до втечі з дому.

Також сьогодні правоохоронці встановили місцезнаходження 17-річного жителя міста Нова Каховка, який пішов з дому і не повернувся. Хлопця розшукали на території міста, з ним все добре.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон