Юні херсонці стали дипломантами фестивалю культури та творчості людей з інвалідністю

фестиваль культури, діти з інвалідністю, активістка
Юні херсонці - учасники Інклюзивної театральної студії «Світло в тобі», яка створена на базі Херсонської обласної організації підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини», стали дипломантами IIІ Всеукраїнського фестивалю культури та творчості людей з інвалідністю “Сузір’я любові”, який проходив з 15 по 17 жовтня у місті Чернівці.

«Діти успішно виступили на великій сцені, вони показали акторську та танцювальну майстерність, старалися якнайкраще представити свій колектив. Також поспілкувалися з іншими учасниками фестивалю та познайомилися з визначними пам’ятками Чернівців. Ми із задоволення приїдемо на Фестиваль у наступному році», - поділилася враженнями від участі у заході керівник Інклюзивної театральної студії «Світло в тобі» Тетяна Михайлова.

Заснувала та організувала захід відома чернівецька активістка, голова громадської організації «Чернівецьке товариство людей з інвалідністю «Мрія» Любов Свіріденко.

Основна мета фестивалю – соціалізація людей з інвалідністю через культуру та мистецтво, а також інтеграція у суспільство.

ГО "Сонячні діти Херсонщини"
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон