Херсонським тортом зустрічатимуть гостей в аеропорту

Херсон, торт, аеропорт
У Херсоні пiдтримка та промоцiя мiсцевих виробникiв є приорітетом постiйної системної роботи міської влади та пошуку нових креативних рiшень.

У продовження налагодження спiвпрацi з зазначеного напряму, управлiння маркетингу мiста i туризму органiзувало зустріч власникiв закладів “Perfetto”, “Amici” та “Miracoli”, що спецiалiзуються на крафтовому виробництвi, з керiвництвом міжнародного аеропорту “Херсон”.

Родина Воскобойник – творцi фірмового торту “Херсон”, з рецептом якого перемогли у конкурсi на кондитерську вiзитiвку мiста 2 роки тому. Вiдтодi брендовий десерт став своєрiдним туристичним магнiтом. Що і не дивно з огляду на особливий склад “iменного” торту: виключно натуральнi iнгредiєнти та вiдсутнiсть борошна. А спецiальна технологiя шокової заморозки дозволяє транпортувати торт протягом 5 дiб, що робить його особливо привабливим для подорожуючих.

У ходi зустрiчi розглянули можливi варiанти розмiщення солодкої візитівки міста, серед яких: представлення на полицях в зонi duty free, де пасажиропотiк є одним з найбiльших, включення у меню кафе та розташування холодильникiв з презентацiйними зразками продукцiї у холi аеропорту.

Отож, у херсонцiв та гостей мiста, після завершення реконструкції Херсонського аеропорту, з’явиться можливiсть насолодитися “смаком Херсона” після довгого перельоту або пiд час очікування свого рейсу.

Херсонська міська рада



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон