Громади Херсонщини вже до кінця тижня мають подати документи для укладення договорів на газопостачання

Херсонщина, громади, газ
Про це сьогодні, 20 жовтня на онлайн-нараді представниками територіальних громад в Херсонській облдержадміністрації попередив заступник директора Департаменту розвитку територій ОДА Іван Чорний

Питання до обговорення було надважливе - від його вирішення залежить, чи вчасно отримають тепло об’єкти соціальної сфери Херсонщини: школи, дитсадки, лікарні тощо.

Заступник директора Департаменту розвитку територій ХОДА Іван Чорний роз'яснив представникам територіальних громад механізм, який дозволить прискорити процес укладання договорів на газопостачання. За його словами, територіальні громади мають подати пакет необхідних документів уже до кінця цього тижня.

Всього в Херсонській області є 782 бюджетні організації місцевого підпорядкування. Попередньо має бути укладено 362 договори на постачання природного газу.

Перший заступник голови ОДА Андрій Шибаєв наголосив: “Ми просто не маємо права допустити ситуації, коли жителі області приходитимуть до холодних шкіл, дитсадків або лікарень. Тому територіальні громади області мають якнайшвидше підготувати пакет документів для укладення договорів на газопостачання з ТОВ “Нафтогаз Трейдинг”.

За матеріалами Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон