Перша поліцейська станція запрацювала в Хрестівській громаді на Херсонщині

Херсонщина, громада, поліція
У селі Долинському (Хрестівська територіальна громада) на Херсонщині урочисто відкрили відкрили поліцейську станцію.

Урочисту стрічку перерізали голова Херсонської облради Олександр Самойленко, депутат обласної ради Володимир Хвостов, т.в.о начальника ГУ Нацполіції в області Денис Захарченко, голова Хрестівської сільради Сергій Хільченко і, власне, поліцейський офіцер громади Ігор Кузнєцов.


Поліцейська станція у Долинському – це перша «ластівка» всеукраїнського проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Херсонщині. Відтепер у правоохоронних органів з’явилася можливість оперативніше реагувати на різні ситуації, а у жителів Хрестівської громади – шанс стати справжньою територією безпеки.


«Поліцейський офіцер, який тут працюватиме, оперативно реагуватиме на звернення людей, стане гарантом дотримання законності на їх території. Це абсолютно новий формат. І я пишаюсь, що моє підприємство ще у квітні долучилось до цього проєкту. Ми знайшли приміщення для розміщення поліцейської станції, зробили там ремонт, облаштували необхідними меблями та оргтехнікою.

Одним словом, допомогли організувати комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівником поліції. Жителям громади бажаю миру та взаєморозуміння! Знаходьте компроміси, щоб до конфліктів не доходило. Не порушуйте законів – тоді менше роботи буде у поліцейського офіцера», - закликав депутат Херсонської облради Володимир ХВОСТОВ.


Також він анонсував ще один крок, який має підсилити і полегшити роботу поліцейського офіцера громади – створення громадського формування з охорони порядку і державного кордону «Долинська варта».

Олена РЄЗНІЧЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон