Медики в Херсоні працюють на межі можливостей

херсон, медики, пандемія
Виконуючий обов' язки заступника мера Херсона Роман Головня просить херсонців з повагою ставитися до медиків, які через пандемію коронавірусу дуже завантажені. Каже, якщо вони будуть звільнятися - це буде катастрофа.
Про це Роман Головня розповів 13 жовтня на брифінгу у дворі мерії: «Сьогодні ми вели розмову про госпіталі ветеранів війни - там немає реально фізично працівників, потрібно їх шукати, щоб вони прийшли працювати.

Відверто вам скажу - люди втомилися, тому я хотів би закликати всіх до взаєморозуміння, щоб люди не піднімали зайвої паніки, претензійно.

Багато людей (медики - ред.) Кажуть: нам простіше звільнитися (і пишуть заяви на звільнення), ніж в такому режимі працювати. Хоч є там доплати, немає доплат ... На первинній ланці, наприклад, зараз немає доплат. Ми ставимо питання, щоб їх підтримати, і цю доплату зробити.

Так само навантаження в відділеннях - ви уявіть, якщо лікарня завантажена з 100% на 95%? Причому, це - важкі хворі. Він реально зараз не потребує кисню, а через 10 хвилин вже потрібно везти в реанімацію».
Головня сказав, що поставив питання перед депутатами міської ради Херсона, мером, щоб передбачити доплати в первинній ланці, підтримавши в цих умовах медиків.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон