На Херсонщині поліцейські провели для дітей патріотичні заходи до Дня захисників і захисниць України

Херсонщина, поліція, діти
У кожній територіальній громаді Херсонщини ювенальні поліцейські провели різноманітні патріотичні заходи для учнів шкіл до Дня захисників і захисниць України. Це свято уособлює мужність та героїзм борців за волю України, її незалежність та територіальну цілісність країни.

У молодших класах діти намалювали яскраві привітальні листівки та виготовили обереги для військовослужбовців та поліцейських, які нині несуть службу в зоні Операції об’єднаних сил.


Також для учнів провели лекції, куди запросили захисників України, які повернулись з зони ООС. Говорили про мужність та патріотизм, про повагу і любов до Батьківщини.


Діти переглядали фільми про події на Сході України, про героїв ООС, які стоять на варті порядку і ціною власного життя захищають нашу державу. Усі заходи відбувалися з дотриманням карантинних обмежень.


- Завдяки таким патріотичним урокам діти мали змогу зазирнути до сторінок історії, згадати традиції українського народу, дізнатися про доблесть славних предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, а також відзначити героїв сьогодення, хто продовжує захищати державу у зоні проведення ООС, - зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон