В пріоритеті херсонської влади фінансування видатків на потреби опалювального сезону

Херсон, влада, фінанси
Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку, на якій депутати завершили розгляд питань у рамках перевиконання бюджету за 9 місяців 2021 року.

У пріорітеті міської влади – фінансування видатків, які стосуються підготовки та запуску опалювального сезону у закладах соціальної сфери.

Також особливу увагу депутати приділили галузі охорони здоров’я. Стосовно ситуації з коронавірусом доповідав профільний заступник міського голови Роман Головня.


- Заповненість наших лікарень 90%, тому ми маємо резервувати кошти для того, щоб забезпечити наші лікарні додатковими апаратами ШВЛ, додатковим киснем, будувати кисневі станції тощо. На наступному засіданні комісії Роман Головня спільно з міським управлінням охорони здоров’я мають озвучити депутатам усі потреби для галузі та які для цього необхідні кошти, – зазначив голова комісії Андрій Дмитрієв.

Також додатково були проголосовані питання щодо фінансування до кінця року МКП «Херсонелектротранс», для того, аби тролейбуси могли й надалі перевозити пасажирів.


Крім того, депутати - члени бюджетної комісії остаточно розглянули всі питання порядку денного сесії міської ради, яка запланована на 29 жовтня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон