Херсонські співробітниками міграційної служби видворили з країни громадянина Туреччини

Херсон, турок, мігрант

Громадянина Туреччини, раніше відомого за неодноразове нехтування законами не лише в міграційній галузі, а й щодо дотримання громадського правопорядку видворили за межі Україниспівробітниками міграційної служби Херсонської області

Наприкінці вересня, за рішенням Херсонського міського суду, його було поміщено до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні».

А вже вчора, 11 жовтня 2021 року, порушника доставлено співробітниками міграційної служби Херсонської області до міжнародного повітряного пункту пропуску через державний кордон України «Миколаїв» та видворено в примусовому порядку.

Зазначимо, що через втрату правових підстав для перебування в Україні, громадянина Туреччини було зобов’язано покинути територію нашої країни самостійно. Однак у визначений термін він цього не зробив.

Нагадуємо, якщо іноземні громадяни та особи без громадянства, які прибули в Україну з тимчасовою метою, порушили встановлений законодавством України строк перебування у державі, то вони несуть адміністративну відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Управління ДМС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон