Викладачка Херсонського держуніверситету представила Херсонщину на Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених

ХДУ, рада молодих вчених
Нещодавно у Києві відбувся ІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених, де викладачка факультету української й іноземної філології та журналістики Тамара Мандич звітувала про роботу наукових товариств закладів вищої освіти Херсонської області. Захід був ініційований Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Головне завдання проведення Форуму – комунікаційна підтримка та активізація співпраці між молодими вченими України, радами молодих вчених, громадськими організаціями та об’єднаннями науковців, органами державної влади та стейкхолдерами, а також обмін напрацюваннями в питаннях організації науково-технічної діяльності як на всеукраїнському, так і на регіональному рівнях, сприяння розвитку наукового потенціалу, популяризація наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених.

Участь у заході взяли понад 900 молодих вчених, які обговорювали та вирішували актуальні питання становлення та професійного розвитку науковців.

Серед учасників і члени Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів молодих учених ХДУ. Голова товариства Тамара Мандич, в якості регіонального координатора, презентувала діяльність наукових товариств закладів вищої освіти Херсонської області.

«Усе більше молодих учених Херсонщини долучаються до проєктів, зокрема які організовує Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Упевнена, що через рік на Форумі зможемо розказати про нові результати нашої взаємодії, бо динаміка, з якої я розпочала та яка, безумовно, супроводжувала нас попередній рік, обов'язково приведе до перемог і реалізації всіх наукових ідей», – зазначила Тамара Мандич.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон