На Херсонщині масштабні спортивні проєкти обговорили з парламентарями

Херсонщина, спорт, Хвостов
На Херсонщині з робочим візитом перебувають народні депутати – члени підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту. У Новій Каховці за участі нардепів говорили про реалізацію масштабних спортивних проєктів.


Вчора, 11 жовтня, відбулося виїзне засідання підкомітету під керівництвом його голови Ольги Саладухи - у стінах облради обговорили проблеми та фінансові й соціальні питання, які турбують спортсменів не лише у Херсонській, а й в інших областях України. А сьогодні виїзне засідання підкомітету пройшло у Новій Каховці. На порядку денному – чотири питання, два з яких стосувалися розбудови спортивної інфраструктури.

«Сьогодні не тільки, як депутат, але і як президент ФК «Енергія» Нова Каховка взяв участь у засіданні підкомітету Верховної Ради з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності, яке провела народна депутатка, голова підкомітету Ольга Саладуха.


З важливих питань – Центр олімпійських видів спорту «H2O» та розробка проєктно-кошторисної документації на реконструкцію спортивного комплексу стадіону «Енергія». 4 футбольні поля, 1 поле з трав’яним покриттям і легкоатлетичними доріжками, 2 футбольні поля ґрунтові та 2 міні футбольних поля, 2 волейбольних майданчика, ринг для боксу, поле для метань, гімнастичний майданчик», - повідомив депутат Херсонської обласної ради Володимир Хвостов
На його думку, реалізація цих проєктів забезпечить належний рівень організації тренувального процесу, а також дозволить проводити чемпіонати з легкої атлетики та футболу: «Як людина, яка постійно займається спортом, розумію наскільки важливо, щоб були необхідні умови для занять фізичною культурою. Тож обов‘язково звернуся до Херсонської обласної асоціації футболу, щоб вони також підримали реконструкцію стадіону «Енергія».


Адже наше завдання: будувати здорову країну. Саме «Здорова країна» – програма Президента Володимира Зеленського, покликана зробити здоровий спосіб життя частиною українського менталітету. Це – нові професіонали, переможці, здорова нація. Переконаний, у спорткомплексах Нової Каховки виросте не один майбутній олімпійський чемпіон. Продовжуємо розбудовувати спортивну інфраструктуру Херсонщини!», - зазначив Володимир ХВОСТОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон