У Генічеському районі Херсонщини тимчасово обмежують пересування людей і транспорту

Херсонщина, обмеження, навчання
У ході антитерористичних навчань, шо розпочалися сьогодні, 11 жовтня спеціальні служби та військові підрозділи перевіряють ступінь захисту стратегічно важливих об’єктів і місць масового перебування людей у разі виникнення терористичних загроз.

До антитерорристичних навчань залучаються військовослужбовці з військових частин угруповання військ "Південь". Всі заходи під час навчань відбуваються в умовах максимально наближених до реальних.

Під час проведення тренувань у Генічеському районі можливі тимчасове обмеження чи заборона пересування людей і транспортних засобів, а також здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо. У зв'язку з цим, СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

Тренування відбуватимуться у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини. СБУ просить громадян зберігати спокій та із розумінням поставитися до певних незручностей і дотримуватися правил особистої безпеки. Принагідно СБУ закликає бути пильними.

Нагадуємо про спеціальну гарячу лінію СБУ в Херсонській області +38 (097) 131 24 71.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон