Сергій Козир поспілкувався з мешканцями Великоолександрівської громади

Козир, громада, Хвостов, зустріч
На 184 окрузі у Херсонській області триває передвиборча кампанія.

Сьогодні один із кандидатів на довиборах у Верховну Раду Сергій Козир працює у Великоолександрівській територіальній громаді.

Разом з керівником компанії «Агропродукт, ЛТД», депутатом обласної ради від партії «Слуга Народу» Володимиром Хвостовим вони побували на сільгосппідприємствах «Перше Травня» та «Інгулець» - зустрілися з колективами, обговорили актуальні проблеми.

Про це на власній сторінці у Фейсбук повідомив Володимир Хвостов.

«На запрошення моїх колег-аграріїв Олексія Косюка та Віктора Нагірного завітали до них на підприємства. Спілкувалися і з колективами. Говорили про насущне – освіту, медицину, дорожню інфраструктуру.

Також проговорили і подальший розвиток району. Радує, що є конструктивний діалог. Сергій Козир чує людей, їх потреби та проблеми.

В нього є чіткий план розвитку населених пунктів 184 округу, та всієї Херсонщини. В нього є реальні результати діяльності. Під його керівництвом у рамках президентської програми «Велике будівництво» вже побудовані знакові об’єкти для області, започатковані нові проєкти.

Скажу від себе, та переконаний, мене підтримають мої однопартійці з обласної організації партії «Слуга народу», що Сергій Козир – професіонал, для якого політика – це дороги, мости, лікарні та школи. Чітка постановка результату та щоденна праця, в інтересах людей нашої області», - написав Володимир Хвостов.

Будь-які проблеми, особливо масштабні, легше вирішити, коли є свій представник у парламенті, який чує своїх виборців, знає проблеми округу і, до того ж, уже показав себе у справах.

І сьогодні Сергій Козир уважно вислухав людей, які говорили про питання, що їх турбують. Пообіцяв допомогу у їх вирішенні.

«Відсутність маршрутного сполучення до Великої Олександрівки - одна із проблем цього селища. Як варіант, можна створити своє власне комунальне підприємство. Але підемо швидшим шляхом: спробуємо залучати перевізників, які вже працюють на найближчих маршрутах. І це не лише у цій громаді, а й в інших.

Позаминулого року коли я приїжджав до Білої Криниці, люди говорили – дуже чекають на ремонт доріг. Їх стан справді був жахливий, тож питання ми почули. Наразі виконуються роботи на дорозі Т 22- 07 /Т-04-03 / – Високопілля – Велика Олександрівка – Берислав. Її у Херсонській області називають «дорогою життя», адже вона з’єднує населені пункти 5 територіальних громад між собою, з обласним центром та сусідніми областями. Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» цей напрямок поступово відновлюється. Роботи триватимуть і в настпуному році, аби дорога була повністю відновлена.

Значна проблема у смт із водопостачанням. Наразі із місцевого бюджету виділені кошти на автомобіль - водовоз. Але чомусь постачальник не поспішає передавати транспорт. Обов’язково з‘ясуємо всі обставини та спробуємо допомоги», - зазначив Сергій Козир у своєму дописі у Фейсбук.

Олена РЄЗНІЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон