У Херсоні відкрилась ювілейна виставка обласної спілки художників

Херсон, виставка, відкриття
У виставковій залі Херсона відкрилася виставка робіт членів національної спілки художників. Вона приурочена до 50-річчя зі дня створення спілки.

В експозиції представлені 93 роботи від 40 художників, серед них - пейзажі, натюрморти, портрети. Марія Шнайдер-Сенюк на виставці як учасниця, та як глядачка.

"Тут представлені три моїх роботи. Мені виставка дуже подобається. Такі роботи сміливі, я навіть дивлюсь, що і собі треба так малювати. Хоча я завжди шукаю гармонії, а може її забагато в моїх роботах, і треба більше яскравого", - каже жінка.


Костянтин Подобєд постійно відвідує виставки. Говорить, сам не малює, але мистецтво любить.

"Як завжди Чуприна сподобався, Гепард, я їх стиль впізнаю, тематику. Багато чого тут красивого, цікавого. Ворхол теж подобається, він до речі українець, із Словаччини. Приємно тут бути, відпочиваю душею", - говорить Костянтин Подобєд.

Григорій Зозуля малювати почав у 59. До цього працювати працював з металом та деревом. Цього року чоловік став кращим художником Херсонщини.

"Я дякую за таке ставлення до моїх робіт, але я ніколи не думаю, чи похвалять мою роботу. Я пишу те, що відчуваю і те, що думаю, я не хочу нікому догодити. Тож, те, що людям подобається, ще й грамоти дають, то це добре, і відчуваєш повноцінність того, що ти робиш", - каже Григорій Зозуля.

Експозиція у виставковій залі працюватиме до 26 жовтня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон