На Херсонщині місцеві жителі своїми силами відновлюють сільський стадіон

херсон, спорт, громади
До сільського стадіону у Великих Копанях вже не перший місяць прикуті погляди поціновувачів спорту та багатьох місцевих жителів, і тому є дуже вагома причина.

Річ у тім, що на наших очах крок за кроком він перетворюється на сучасний стадіон мрії. Для того, щоб і дорослим, і дітям було де займатись улюбленим видом спорту, за його відновлення взялась і сільська рада, і КП «Великокопанівське», і підприємці, і місцеві жителі. Інформує Великокопанівська об'єднана територіальна громада.

Так, 4 жовтня 2021 року, на стадіоні повним ходом проходили роботи по монтажу паркану. Ініціатором цієї доброї справи став місцевий житель Андрій Кузнєцов.

Займаючись сільським господарством та приватним підприємством у дорослому житті, він не зміг полишити захоплення дитинства – футбол.

Сьогодні і він, і його син займаються цим видом спорту, тож Андрію дуже хотілось зробити свій внесок у покращення умов для цього.

Зібравши ініціативну групу з рідних та друзів та закупивши все необхідне для будівництва, команда однодумців дуже швидко звела надійний гарненький паркан. Як повідомив Андрій, на цьому вони не збираються зупинятись та у найближчому майбутньому планують ще тут посадити дерева та квіти.

Дуже важливо та невимовно приємно, що у жителів громади така активна громадська позиція. Тож, згадуючи всім відому приказку, разом не тільки батька легше бити, а й збудувати сучасну європейську громаду!






© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон