Нові форми роботи збільшили бюджет Херсонщини на 8,3 млн гривень

херсон, бюджет, податки
Після подвірних обходів і проведеної інвентаризації, яку фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводили упродовж кількох місяців, власникам житлової забудови додатково нараховано 8,3 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Варто відзначити, що з метою упорядкування баз даних і розширення кола платників податків, цьогоріч фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі запровадили нові форми роботи з реальними та потенційними платниками податку на нерухомість – суцільну інвентаризацію й обстеження житлових забудов.

Відповідні інспектування розпочалися у травні, з відвідин громадян – власників домоволодінь, які пропонують послуги відпочинку. Заходами охопили с. Залізний Порт, с. Лазурне, с. Хорли, м. Скадовськ та узбережжя Арабатської Стрілки. За результатами цих заходів додатково на облік було взято 337 платників податків – власників житлової забудови.

Всього ж у цьому році громадянам нараховано 37,4 млн гривень податку на нерухомість, що на 9 млн гривень або третину (33%) більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Головне управління ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон