На Херсонщині планують відправити до війська 510 осіб

Херсонщина, призов, війська
Розпочався військовий призов на строкову службу до лав Збройних сил України, який триватиме до 21 грудня. За цей час лави Збройних сил України та інших військових формувань мають поповнити 13 575 осіб. Таке завдання стоїть перед Генштабом ЗСУ.

Для Херсонщини планове завдання по призову на строкову військову службу восени становить 510 осіб. Про це під час засідання селекторної наради розповів заступник військового комісара Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Соболєв.

За його словами, під час осіннього призову у Херсонській області на призовні дільниці планують викликати 13 417 осіб. У розподілі по новоутворених районах це виглядає наступним чином:

Бериславський - 1393;

Генічеський - 1588;

Каховський - 2793;

Скадовський - 1494;

Херсонський - 6149.

Також для проведення якісного медогляду при призовних дільницях будуть створені військово-лікарські комісії.

Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Шибаєв зазначив, що проблемні питання, які виникають під час осіннього призову, необхідно вирішити якомога швидше, аби уникнути ризиків зриву призовної кампанії.


Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон