Замовне вбивство вартістю 40 тис. доларів: правоохоронці Херсонщини попередили злочин

херсон, кримінал, правоохоронці
На Херсонщині затримано замовника вбивства одного з підприємців області, який займається вирощуванням сільськогосподарських культур. Така інформація оприлюднена на офіційному порталі Офісу Генерального прокурора.

Під час слідства з'ясовано, що організатором злочину був конкурент потенційної “жертви”. Він знайшов виконавця та пообіцяв йому 40 тис. доларів. Але той розповів про все правоохоронним органам.

Після цього була проведена ціла операція зі зникненням “замовленого” підприємця. Вирішивши, що завдання виконане, зловмисник передав виконавцеві частину оплати, у сумі 9 тис. доларів. На цьому його і затримали.

Викриття проводили працівники прокуратури спільно зі співробітниками Головного слідчого управління Нацполіції України за оперативного супроводу співробітників Головного управління внутрішньої безпеки СБУ.

Зараз замовнику готують підозру в замаху на умисне вбивство, вчинене на замовлення, за ст. 115 Кримінального кодексу України та обирають запобіжний захід. Триває досудове слідство.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон