Напередодні Дня працівників освіти Сергій Козир із колективами шкіл на Херсонщині

Херсонщина, свято, школи
Напередодні важливого свята, Дня працівників освіти України, кандидат у народні депутати Сергій Козир поспілкувався із колективами шкіл Великої Лепетихи. Привітав освітян із прийдешнім святом, побажав міцного здоров’я та успіхів:

Вчитель – професія відповідальна та потрібна. Саме ці люди навчали нас, тепер гідно навчають наших дітей. І я говорю не лише про нові знання, адже вчителі вчать добру, чесності та людяності. Тож щиро подякував освітянам за їх неоцінену роботу.


Створенню комфортних умов у навчальних закладах області команда Президента приділяє пріоритетну увагу. Поступово, крок за кроком, розбудовуємо і школи Великої Лепетихи.

Зокрема, спільними зусиллями з керівництвом ТГ вдалося відремонтувати спортивну залу та створити інклюзивний простір в опорній школі громади. А ще, у рамках програми Президента «Спроможна школа для кращих результатів» навчальний заклад отримав фінансування на ремонт харчоблоку та їдальні.

Погодьтесь, більшу частину свого часу наші діти проводять саме у навчальних закладах, тож і харчування здебільшого відбувається також у школі. Був дуже радий побачити перші зміни і переконатися, що програма допомагає зробити школу безпечним та комфортним місцем для кожного учня та вчителя, - наголосив Сергій КОЗИР.


Нагадаю, за останні два роки було відремонтовано та відреконструйовано 6 шкіл області, тим самим створено комфортні умови для понад 2 тисяч учнів та 170 вчителів.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон