У Херсоні "Поетична шафа" у всьоме відкриває дверцята

шафа, поети, музиканти
Письменницько-музичний захід «Поетична шафа» відкриває сьомий сезон! Вперше після літньої перерви творчі містяни зберуться вже в цю суботу, 2-го жовтня, у кафе «Locals Only», яке розташоване у парку поблизу вул. Суворова.

Насичена програма та творча атмосфера знову об’єднають творчих містян. У програмі – традиційні виступи письменників та співаків, конкурс експромтів, розіграші для поетів та цього разу – музикантів, незвичні виставки (фотографій з літніх заходів, «Підвішених рядків» та книжок) і написання нескінченного вірша!

«Цього разу записалися 9 авторів та 9 музикантів. Серед виступаючих – Сергій Тарасов, якого всі люблять за пісні про Джекі Чана та бензопилу, Олена Маляренко, відома своїми «Типовим Борею» та «Пупусею Жизель», Зоя Щербініна, яку вже заслужено можна називати «динозавром «Шафи», бо вона з нами із найпершої зустрічі, Тетяна Леонтьєва – прогресивна авторка, яка за рік примудрилась видати першу книжку та багато інших», – анонсує організаторка Альона Мовчан.

Тетяна Леонтьєва зазначає, що вже скучила за посиденьками та чекає на відкриття сьомого сезону. «Для мене це не тільки можливість поділитися своєю поезією, а й нові знайомства та відкриття, неймовірна атмосфера, цікаве спілкування з творчими особистостями. Якщо ви хочете зробити жовтневий суботній вечір особливим, приходьте – будемо насолоджуватися авторською музикою та поетичним словом разом!», – закликає вона.

«Поетична шафа» пройде за підтримки Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша та Креативної майстерні «Слон».

Вхід – вільний! Початок – о 18:00.

Деталі: (050)-76-80-889.

Подія у Facebook: https://fb.me/e/1DCwyFCzF







© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон