На Херсонщині застілля закінчилося вбивством і суїцидом

херсон, кримінал, поліція
Застілля з алкоголем закінчилося трагедією. Надзвичайна подія сталася в смт Каланчак Скадовського району Херсонської області. В одному з приватних будинків поліція виявила тіло 68-річного господаря оселі та його 40-річного знайомого.

За попередніми даними, безробітний господар будинку випивав разом зі своїм знайомим. Під час застілля між ними виник конфлікт. Під час сварки гостю завдали удару ножем, який виявився смертельним. Після цього власник будинку взяв мисливську рушницю (дозволу на зброї у чоловіка не було) і скоїв суїцид.

Господар будинку мав судимість. Він відбував термін за умисне вбивство, проте в листопаді минулого року його випустили на свободу. Запобіжний захід змінили через погіршення стану здоров'я.

Поліція знайшла свідка трагедії: місцеву жительку, у якої господар будинку був на поруках за рішенням суду. У свій будинок він пішов, щоб навести порядок, після вирішив там заночувати. Однак пізно ввечері зателефонував жінці та повідомив, що вбив знайомого під час конфлікту.

Правоохоронці встановлюють деталі того, що сталося, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство).

Поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон