На Херсонщині двійник на виборах буде не один

Херсонщина, кандидат, двійник
Залишається місяць виборчої кампанії до дня голосування на довиборах до Верховної Ради по 184 округу. Але вже зараз зрозуміло, що ці виори будуть гарячими і брудними. Зокрема, вже активно використовуються виборчі технології "двійників".

Не встигла поліція розібратися з появою на виборчому окрузі "двійника" кандидата Сергія Козиря з Кіровоградчини, як на сайті НАЗК з’явилася декларація кандидата на посаду народного депутата Лагути Геннадія БОРИСОВИЧА, родом з Дніпропетровської області.

Геннадій Борисович поки що не подавав до ЦВК заяви на балотування. І на окрузі балотується кандидат у народні депутати Геннадій МИКОЛАЙОВИЧ Лагута, висунутий Партією Ігоря Колихаєва “Нам тут жити”.

Про це повідомляє ОПОРА з посиланням на інформацію члена Центральної виборчої комісії Сергія Постова. За його словами, до ЦВК на розгляд надійшли документи на реєстрацію кандидата з прізвищем «Козир». Крім того, на сайті НАЗК розміщена декларація кандидата на посаду народного депутата Лагути Геннадія Борисовича, родом з Дніпропетровської області.

“Також з реєстру декларацій НАЗК я бачу, що подана декларація кандидата Лагути. Про кого йдеться в повідомленні Національної поліції, мені невідомо. Щодо другого Лагути, то документи мені ще не надходили. Скоріше за все потенційний кандидат ще не подавав до ЦВК документи», – сказав він.

Член ЦВК додав, що документи Козиря опрацьовуються Центральною виборчою комісією, за результатами вивчення буде винесена постанова про реєстрацію або відмову, якщо будуть для цього підстави.

Нагадаємо: на окрузі №184 балотуються кандидати Лагута Геннадій МИКОЛАЙОВИЧ від Партії Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» (зареєстрований 14 вересня) та Козир Сергій В’ЯЧЕСЛАВОВИЧ від партії «Слуга народу» (зареєстрований 24 вересня).
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон